Despre noi

In anul 2001, Electrical Business Center Pitesti era infiintata de o echipa de tineri entuziasti si ambitiosi; inca de atunci, ne-am impus ca un partener de incredere pe piata producatorilor si distribuitorilor de aparate si aparataj electric industrial si odata cu trecerea timpului, gama de produse si servicii pe care le oferim s-a largit si imbunatatit semnificativ de la an la an.

Astfel, plecand doar de la comercializarea de produse electrce de medie si joasa tensiune, portofoliul detinut de firma s-a extins, acoperind practic toata gama de produse si servicii din domeniul de aparataj electric. Experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor o investim in tot ceea ce facem, de la materii prime la produse finite, precum si la rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre; ne mandrim cu adaptarea la nevoile fiecarui partener in parte – la noi, fiecare client este unic si important.

Viziunea noastra

Electrical Business Center si-a facut din implinirea solicitarilor telul principal, oferind in acest scop un personal calificat si aparatura de ultima ora, asigurand fiecarui client certitudinea livrarilor produselor si serviciilor la cele mai ridicate standarde internationale. Astfel, am castigat piata nu printr-o politica agresiva sau prin alte mijloace de marketing, ci in primul rand prin calitatea pe care numele Electrical Business Center o garanteaza. Practic, oferim fiecarui client exact ceea ce are nevoie, cand are nevoie.

In vederea asigurarii unei game complete de servicii, cooperam permanent cu diverse firme din tara si strainatate; astfel, avem un flux de informatie eficient si activitatile prestate se fac dupa metode de ultima ora, dar preturile raman la standarde romanesti. Suntem printre putinele firme acreditate cu ISO 14001: 2005, ISO 14001:2004, ISO 9001:2004, ISO 9001:2000, OHSAS 18001:2004.

Valorile care stau la baza firmei sunt CALITATEA, RAPIDITATEA, PROFESIONALISMUL si CORECTITUDINEA – si le respectam cu sfintenie. Increderea pe care clientii nostri si-o pun in noi nu poate decat sa ne incurajeze sa continuam pe aceeasi linie si sa le oferim si mai multe optiuni, atat celor vechi, cat celor noi. Credem cu tarie in ceea ce facem, si ne punem toata pasiunea si experienta in fiecare comanda pentru fiecare client. Astfel am ajuns astazi la o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro si clienti cum ar fi Electrica SA, Mittal Steel, Renault, etc.

Planuri de viitor

Ne propunem sa ramanem acelasi partener de incredere atat pentru clientii nostri din tara, cat si pe piata externa, si suntem constienti ca trebuie sa ridicam stacheta in fiecare zi. Acceptam insa cu bucurie aceasta provocare si vom continua cu seriozitate in aceeasi linie, fara a renunta la nimic din ceea ce oferim, chiar si in vremuri de criza; din contra, intelegem ca tocmai acum este nevoie sa oferim mai mult, si exact asta vom face.