Distributie echipamente electrice

Ne recomandam prin experienta dobandita in domeniul vanzarilor, prin reteaua de clienti formata atat in judetul Arges, cat si in tara.

 

Odata cu trecerea timpului, gama de produse si servicii pe care SC Electrical Business Center SRL poate sa o ofere prin tehnologia si echipamentele pe care le detine, a cunoscut o crestere semnificativa. Aceasta dezvoltare a avut loc datorita unor relatii contractuale ce s-au bazat pe seriozitate si calitatea produselor si serviciilor oferite. Astfel, plecand de la comercializarea de produse electrice de medie si joasa tensiune in magazine specializate, portofoliul detinut  de activitatea firmei este prezentat de :servicii de echipare autoturisme si autoutilitare,  servicii de localizare GPS etc.

 

Oferim servicii cu personal calificat asigurand fiecarui client certitudinea livrarii produselor si serviciilor la un nivel calitativ similar cu cel oferit de firmele occidentale. Am castigat o piata nu printr-o politica agresiva de pret, ci in primul rand prin calitatea produselor si serviciilor oferite.

 

In scopul asigurarii unei game complete de servicii, firma noastra coopereaza permanent cu diverse firme din tara si strainatate in scopul realizarii unor servicii de inalta clasa.
Ne propunem sa ocupam  un loc cat mai important pe piata, in Romania, in efectuarea de servicii de echipare autoturisme si autoutilitare.

 

Oferim  clientilor nostrii  produse si servicii de o calitate superioara prin utilizarea unor materii prime si materiale specifice, cu rapiditatea si promtitudinea promise.

 

Orientare spre client: nevoile si preferintele clientilor sunt foarte importante pentru SC Electrical Business Center SRL, fiecare proiect fiind „unic” – asa cum fiecare client este unic si foarte important.
Calitate: este un standard care sa-i multumeasca pe toti clientii.
Rapiditate si promtitudine: realizam si livram exact ceea ce promitem, la momentul la care promitem.

 

Producatorii interni ale caror game de produse le distribuim sunt:

 • SC ELECTROAPARATAJ SA Bucuresti
 • SC CERAMICA CRINUL SA Timisoara
 • SC RELEE SA Medias
 • BEGA ELECTROMOTOR
 • BRACO INDUSTRIAL
 • ELECTROCONTACT BOTOSANI
 • ELECTROPLAST
 • IPROEB

 

Pe langa producatorii interni ale caror produse le distribuie, societatea are relatii de colaborare si cu alte societati cum ar fi :
ABB , EATON, SCHNEIDER, SIEMENS, SMC, TEMPO, TESTEC, FLUKE, ESCORT, ELSO, BOSCH, WELLER, TRACON ELECTRIC.

 

Importator direct si distribuitor autorizat al celor mai renumiti producatori de produse metalurgice atat din tara cat si din strainatate, a dezvoltat de la inceputul activitatii sale si pana in prezent  o echipa de marketing menita a veni in intampinarea satisfacerii nevoilor partenerilor nostri, prin imbinarea activitatii comerciale cu cea de distributie in cadrul societatii noastre.

 

Distributie piese auto producatori autohtoni si auto import. Anvelope.

Societatea SC Electrical Business Center SRL a pus bazele unei retele nationale de distributie piese auto in anul 2012, in momentul de fata distribuind in 18 judete ale tarii. Putem oferi o gama larga de piese atat pentru vehicule cat si pentru utilaje autohtone (Raba, Saviem, U650).

 

Toate piesele auto sunt originale si sunt garantate de catre producatori in baza certificatele emise, cu o valabilitate de 12 luni.

 

Transportul este inclus in pret iar livrarea se face in limita a 48h.

 

Mai jos enumeram cateva companii carora societatea noastra le presteaza aceste servicii :

 • Fise Electrica Serv S.A – Bucuresti
 • Apele Romane – Administratia Bazinala Arges-Vedea - Pitesti
 • SC Operational Auto Leasing SRL – Suceava
 • SC Interior Direct Construct SRL – Pitesti
 • Electrica Transilvania Nord S.A.