Constructii industriale

Societatea este o companie romana cu capital integral privat, constituita in 2001. Profesionalismul echipei de specialisti ai firmei, varietatea gamei de servicii, promptitudinea termenelor de executie, cumulate cu o politica de preturi avantajoase si experienta de peste un deceniu au propulsat compania noastra intr-o pozitie de top pe piata de profil din Romania, fapt demonstrat prin intermediul portofoliului de lucrari detinut.

 

Ca antreprenor general, SC Electrical Business Center SRL a executat si are in curs de executie lucrari de constructii - montaj deosebit de complexe, pornind de la executarea infrastructurilor, suprastructurilor, pana la finalizarea obiectivelor si darea in exploatare la cheie a acestora.

 

SC Electrical Business Center SRL este un partener pe termen lung pentru toti clientii sai, oferind o gama completa de servicii la standarde inalte in domeniul constructiilor, importanta maxima acordandu-se necesitatilor clientului.

 

Compania SC Electrical Business Center SRL  vine cu o vasta experienta, cu oameni pregatiti la un  nivel superior de profesionalism pentru a va oferi siguranta, serozitate in relatia cu beneficiarul si garantia celei mai bune colaborari cu o companie de constructii.

 

Noi suntem o companie pregatita sa va ofere servicii de cea mai inalta calitate in: proiectarea si executia lucrarilor de constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice, sanitare, termice, gaze, de climatizare si ventilatie, confectii si montaj aluminiu si metal.

 

Suntem calificati pentru o gama larga de activitati specifice domeniului constructii, in calitate de antreprenor general:

  • constructii industriale “la cheie” - constructii industriale de tip hala, cladiri social-administrative, depozite frigorifice, showroom-uri, centre comerciale;
  • constructii civile “la cheie” - blocuri de locuinte, sedii administrative, hypermarket-uri etc.;
  • amenajari exterioare;
  • amenajari interioare;
  • drumuri si poduri - cai rutiere diverse, platforme;
  • lucrari de retele edilitare - alimentari cu apa, gaze, canalizare;
  • lucrari de izolatii - termoizolatii, hidroizolatii, fonoizolatii cu tehnologii si materiale de ultima generatie.

 

Compania  SC Electrical Business Center SRL este cea care vine in intampinare cu dorinta de a alege impreuna pasii pentru inceputul senin al afacerilor dumneavoastra.

 

Izolatii

Ca antreprenor general, SC Electrical Business Center SRL a executat si are in curs de executie lucrari de hidroizolatii cu membrane bituminoasa - montaj deosebit de complex, pe suprafete ce depasesc  6000 mp.

 

SC Electrical Business Center SRL este un partener pe termen lung pentru toti clientii sai, oferind o gama completa de servicii la standarde inalte in domeniul constructiilor, importanta maxima acordandu-se necesitatilor clientului.

 

Metoda clasica de impermeabilizare a cladirilor, mai exact a teraselor acestora, ramane cea de efectuare a unor hidroizolatii cu membrane bituminoasa. Asternerea acelui covor negru format din bitum a fost, si probabil va ramane cel putin in viitorul apropiat, principala solutie pentru prevenirea infiltratiilor de apa in structura acoperisurilor, si ulterior in interiorul imobilelor respective. Realizarea lucrarilor de hidroizolatii membrana bituminoasa sunt relativ simple, fiind durabile si extrem de eficiente daca se respecta anumite reguli de baza, ce se aplica totodata in cazul oricarei operatiuni de acest gen, indiferent de tipul materialului ce este utilizat.

 

Un prim pas esential consta in curatarea perfecta a stratului suport de orice murdarie sau urma de praf inaintea aplicarii membranelor bituminoase, in mai multe straturi (in cazul lucrarilor de hidroizolatii de la zero), sau intr-un singur strat, dupa principiul "o data, dar bine", sau in cazul operatiunilor de reparare a hidroizolatiilor deja existente. De asemenea, stratul suport trebuie sa fie perfect plan, fara goluri sau umflaturi.

 

Aplicarea membranelor bituminoase se realizeaza prin termosudare (incalzirea suprafetei interioare). In cazul hidroizolatiilor dublustrat, partea din mijloc specifica celui de-al doilea strat trebuie sa acopere marginile de suprapunere ale primului strat. Membranele bituminoase sunt accesibile ca si pret, raportul dintre calitatea rezultatelor finale si costurile totale fiind unul avantajos.

 

 Relocari

SC Electrical Business Center SRL isi desfasoara activitatile de relocari industriale in  15 judete. Am reusit pana in momentul de fata in cei 7 ani de experienta in domeniu sa relocam cu succes peste 1500 tone de produse de mobilier, echipamente tehnologice si birotica.

 

Contratul cel mai reprezentativ este cel incheiat intr-un timp record, fara evenimente,  cu Biblioteca Nationala a Romaniei, contract in care societatea a reusit sa relocheze 7 sedii secundare intr-un rastimp de doar 2 saptamani.

 

Putem reloca sedii de firma, putem reloca echipamente tehnologice (linii de productie, inclusiv montajul electric, pneumatic si HVAC), putem reloca mobilier si nu in ultimul rand produse, echipamente si lucrari de PATRIMONIU.